Livrare gratuita la comenzile de peste €100

Icon of a phone 0743 518 165

RETURNĂRI ȘI RAMBURSARE

Noi la Endoca BV vrem ca dvs. să fiți 100% satisfăcut cu produsele noastre. Avem rugămintea să verificați cu atenție starea produsului după deschidere pentru a vă asigura că nu a fost avariat în timpul livrării. În caz de returnare a vreunui produs, vă rugăm să ne înștiințați în primele 10 de zile de la primirea produsului și vă dăm garantat banii înapoi.

Conform politicii noastre de returnare, vă vom rambursa suma respectivă în 14 zile lucrătoare. Pentru a returna un produs, vă rugăm contactați-ne prin formularul de contact. Acolo completați toate detaliile comenzii dvs. : motivul returnării și numărul comenzii. Odată ce am primit produsul înapoi de la dvs., vă vom contacta pentru confirmare fie prin email sau telefonic prin echipa de relații cu clienții.

Pentru a ne asigura că toată lumea are aceleași oportunități, am introdus un numar limitat de returnări ale produselor și anume aveți dreptul la 2 returnări. Vă atragem atenția că sunt și excepții unde se poate aproba returnarea unui produs chiar dacă a depășit numarul maxim de returnări, iar acesta va fi examinat de către departamentul de management.

Produsele noastre trebuie alese cu grija, iar în cazul în care nu sunteți hotărâți și aveți nevoie de îndrumare, vă rugăm contactați-ne prin formularul nostru de contact de pe site ca să ne asigurăm că folosiți produsele potrivite pentru nevoile dvs.

Pagina de contact

Avem rugămintea să păstrați factura ca dovadă a expedierii/ primirea produselor. Orice taxe legate de returnarea produselor vor fi suportate de către client.

RAW Natural Vitamins Wild harvested

ÎNREGISTREAZĂ-TE PENTRU CELE MAI BUNE OFERTE ȘI NOUTĂȚI

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA EMAILUL NOSTRU PENTRU A PRIMI 10% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ. FI PRIMUL CARE AFLĂ DESPRE REDUCERI, PRODUSE NOI ȘI SFATURI DIRECT ÎN INBOX-UL TAU!

VĂ RESPECTĂM INTIMITATEA. VEZI TERMENII ȘI CONDIȚIILE NOASTRE